Saturday, September 10, 2011

WHAT ?!

Salam... Aku dah lama tak online... Erkk.. macam tipu je pulak cakap dah lama tak online kan , sebetulnya hari-hari aku online tapi aku dah macam cakap dekat post2 aku yang lepas aku update blog pun sebab2 aku nak lepas tension atau aku nak carut2 je.. hahahaha... memang dasar 'pailang' looll...Anyway, post kali ni sebab aku nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri... Lambat betul aku wish tapi Syawal itu sebulan beb.. hahaha...Aish aku teramatlah bosan untuk cerita benda2 best... Nak mencarut macam tak baik sangat bulan2 macam ni.. ( cee , padahal bulan lepas banya beno aku ngumpat orang... wahahahha ! Menggelabah. ) Idea dah kering beb... kalau ada siapa2 yang rasa aku patut cerita benda2 best leave your comment at comment box.. erk, tapi aku pernah ke ada commenter yang comment..? lol.. syok sendiri.. aku bukannya blogger famous secara segera macam cik epal... hahaha.. i don't know her... hahaha.. oklah.. chow.. [ entry kali ini pendek sebab aku tak ada mood , member aku yang suruh aku update. kalau tak berhabuk lah sampai bila pun . ] >.<

No comments: