Monday, June 27, 2011

Rushing Mushing Monday !!

For the first time untuk tahun ni , aku start blog aku tanpa kutuk mengutuk orang . Whahahha . Sebelum ni 2 tanduk dak ekor liar2 kat diri aku . Hohoo . Aku jahat tapi aku baik jugak orangnya . Tak suka aku ? FUCK OFF ! loolll . =X

Minggu lepas ( JUMAAT ) aku balik kampung ( IPOH ) . Tapi sebelum balik aku ada kelas pukul 3 p.m. sampai 6 p.m. Bapak lama . Tapi nasib baik dapat keluar awal . 4.30 p.m. dah keluar . Lecturer baru yang ajar . Nama dia aku dah lupa . Apa benda dia ajar sepatah haram aku tak faham . Aku main2 phone kat belakang . bla bla bla kelas pun habis .

Then aku nak balik . Bas pukul 6.45 p.m. baru ada . Siot lama . kena tunggu hampir 2 jam . Before that aku habiskan masa dengan melantak BAKSO dekat sini . SEDAP ! Besar2 bola daging dia . Hehehhe . Seperti biasa bas bertolak SATU JAM kemudian ( Biasalah JANJI MELAYU . )

Cuti minggu aku tak best sangat . Abang aku balik and bawak bini dia yang tengah sarat ngandung sekarang . Dah scan , and it is A BABY BOY ! SWEET ! hehehe . Insya-Allah bulan 10 kot bersalin . Sama-samalah berdoa ya .

Semalam , hari AHAD bapak aku masuk kerja . Then malam tu aku plan nak pergi McD . Nak try GCB .



Tengok ! Aku , adik aku and Mama aku MELANTAK ! SEDAP !


Hehh . Rasa dia okaylah. Macam ayam BLACK PEPPER Ayamas je aku rasa GRILL dia. Aku rasa ar. Apa yang aku cakap selalunya memang betul semua . Wkwkwkwkwkwkwk . Aku makan kat McD Medan Gopeng , Ipoh . FYI , tempat ni dah well-developed sekarang . terbaru baru launch Tutti Fruitti . Akan datang KFC Drive-Thru and then Pizza Hut . Perghh , memang syurga 'makanan pantas' lah lepas ni . HahahAHaH . Apa-apa pun aku nak merepek pasal Tutti Fruitti ni . Aku baru test semalam and siot SEDAP GILA rasa dia . Kau buat frozen yogurt kau sendiri lepas tu kau letak topping kau sendiri lepas tu kau timbang sendiri lepas tu kau bayar sendiri . 100 gram = RM5.30 . Aku ambil sikit je . Hahahhaha.



Gambar ni ada dekat FB aku siapa nak copy dipersilakan ! ALL RIGHT NOT RESERVED ! Wahahhahaha !!


Lepas tu balik . Then aku penat gila tapi aku sangap nak online FB . Aku actually patutnya pulang ke Penang petang tu jugak tapi sebab aku ni berat 'pungkoq' aku decided nak pulang esok harinya pada tengah hari and ponteng kelas ETR ! Tapi tiba2 kat FB class rep bagitahu aku esok ada TEST ETR . I was like , WTF ?! Aku kelam kabut gila bhaii . Then aku tanya2 kawan aku kalau malam2 buta ni ada tak tiket bas lagi ? ( Actually that time almost 11 P.M. ) Member aku cakap before 12 A.M. maybe ada lagi kot . So aku cepat2 pinjam kereta abang aku pergi beli Tiket bas ; dengan langgar traffic lightnya last2 sampai Stesen Bas dalam masa 7 minit je ! HahhahA. Laju tak aku bawak ? lolll . Bangga sampai kembang bontot. huhuhu . So tiket bas aku pukul 1 A.M. pagi tadi . Gilalah first time balik selewat itu dan 1st time buat kerja gila ! Haishh . Tapi bas aku masa ni betul2 bertolak pukul 1 A.M. ( JANJI JEPUN ! Oh Yeah ! ) Hahahhaa . Sampai JETI pukul 3.30 A.M. ( Dia berhenti kat Taiping 30 minit sebab ada beberapa ekor ni sakit juboq... Haishh... )



JETTY at 3.30 A.M. 2011 June 27th ; Ignore my lathergic FACE ! ;-(




TICKET COUNTER . Gila eerie tempat dia ! (@_@)




BEGGERS and LOVERS .


Aku sampai rumah pukul 4 pagi tadi . Pukul 10 pagi pulak ada test . BAPAK PENAT SIOT . Masa buat test tadi tu dah lah apa benda pun aku tak baca langsung . Apa aku merepek dalam paper tu aku pun tak tahu . Mampuslah . Janji aku sempat buat test . Wahhahah . BERBALOI balik awal pagi. Hehhehee .

Natijahnya , bila nak plan your trip kena plan betul2. Jangan jadi macam aku ok . Semua last minute and tak ambil perhatian . Hehehe. SELAMAT BERAMAL !

No comments: