Sunday, June 19, 2011

Blogging tempat lepas frust...

Salam . Blogging for the 1st time untuk bulan ni . Korang mesti fikir2 kenapa aku jarang blogging . WHY ? Sebab aku blog just tempat aku maki2 orang yang selalu buat hidup aku susah dan buat sakit hati aku . Aku blogging lagi satu hal adalah sebab kalau aku rasa aku nak kutuk2 orang ke . JAHAT kan ? HahaHAah . Memang pun . Aku tak buat benda2 tu semua kalau tak ada CATALYST yang merangsang aku untuk posting benda2 tu semua . Haish . Hope suatu hari nanti aku berubah tapi persekitaran ni yang buat aku memang nak maki2 orang . Haaa , as what they said , be nice to everyone though they will be nice to you back . So , same goes to me !! BUAT BAIK BERPADA-PADA , BUAT JAHAT SEKALI-SEKALA . Chow !

No comments: