Sunday, May 22, 2011

Result FINAL EXAM keluar 25/5/2011.... Good luck UiTM students !

Haaa , cuak sunggguh rasanya . Lagi 3 hari bhai . Rasa nak tidur pun tak boleh nak lena . Haish entah macamana lah result aku nanti . Harapan aku adalah semoganya lulus dan kalau dapat Anugerah Dekan ( AD ) tu kira extra lah kan . Sesungguhnya aku bersyukur dengan segala qada' & qadar Tuhan walau apapun keputusan aku nanti . Redha je lah kan .
Hurmm .

Anyway , aku nak cerita ni . Aku memang suka main FACEBOOK . kira sehari tak bukak boleh gilalah . Musim nak tengok result ni tiba2 wujud lah satu page untuk port2 budak UiTM cakap pasal result yang akan keluar nanti . Nama page tu ialah ' Jom Cek Result!! ( UiTM ) utk Diploma & PRA-Dip ' ( sila tekan ! ) . Page ni best lah . Boleh tengok gelagat-gelagat pelajar . ada gabra la , cuak la , kelam kabut la , tak tengok result lah and paling penting yang sakit juboq pun ada . sebab apa sakit juboq ? Ni cek nak cerita ni ! HAhAHaHhhAhA...

Aku ni jenis lepas cakap punya orang . Aku tak kisahlah kau nak makan dalam ke , sakit hati ke , sakit jantung sampai dah nak setengah mati ke , sakit pungkoq ke ; aku tak kisah semua tu . Aku adalah post status kat wall 'chcek result' tu . Lepas aku post je , adalah jugak orang yang LIKE ! Diorang LIKE sebab diorang faham aku cuma bergurau je dengan post tu . Tapi ada jugaklah 3,4 ekoq yang paria ni sakit juboq komen balik post aku tu macam dah tak ada ubat julab dah . Ni aku komen :



HahHAhAHA.. tengok2 ! Ada lah 3,4 ekoq budak emo komen page aku . Macam cb . Mesti diorang terasa lebih sebab ayat last aku tu . Haish , aku tak tahulah MELEIS ( guna ayat akak Intan kita ) ni banyak yang emo2 belaka . Aiyoo . sorry erk . Aku dengan kawan2 aku dah terbiasa . Kalau kawan2 aku tengok balik wall post tu mesti diorang pun tergelak2 dengan pesakit2 pungkoq kat atas tu . Yalah , benda dah terang2an as stated above untuk check result final exam UiTM yang bengong pergi post tanya pasal ' rayuan UPU ' lah , ' tarikh kemasukan UPU ' lah , ' macamana nak tukar UPU ' tu apa pasal . WTH ! Apa kejadah ?! Tapi aku rasa salah admin jugak sebab dia tak sepesifikasikan tajuk page tu betul2 . Patutnya tajuk dia ' JOM CHECK RESULT FINAL EXAM ( UiTM ) Diploma & Pra-Diploma ' . Barulah tak ada orang confuse dan maka tak adalah lahirnya pesakit2 pungkoq atau butthurts ini . Haishhh.. Aku tengok ada beberapa budak dari Kampus aku ( Penang ) yang hentam aku jugak . Biaq pi kat ang lah . Sapa suroh ang sakit pungkoq ! Pi makan ubat julab cepat ! HahHHhAA~

Dahah , aku ni buat dosa je kan . result dah nak dekat ni . HahHha. BTW , sorry ya siapa2 yang terasa . Aku memang jenis kasar macam ni bila berkomunikasi . So sorry ya . Kalau tak nak mintak maaf lantak kau lah . Pergi panjat bangunan tingkat 9 lepas tu kau pergi terjun lagi bagus . Ok lah . GOOD LUCK & ALL THE BEST ! ^_^

No comments: