Thursday, May 26, 2011

Result FINAL EXAM April 2011 !!

Salam... Nak tahu result ya ? Turun mendadak punya dadak . HahHHAA . Mesti sebab tak berkat belajar lah ni . Hurm . Tapi alhamdulillah , CGPA masih di atas BAR ; 3.00> .

Mesti korang macam tertanya-tanya , apasal aku cakap tak berkat and all the stuff . Hurm . SEM 4 ni sem paling celaka bagi aku , aku rasalah . TERAMAT BANYAK masalah . Masalah peribadi , kawan2 , masalah dalaman & luaran , sakit hati , GADUH2 sana-sini , dengki-mendengki , tak puas hati dengan lecturer pun antara sebabnya . Hurmm . Bukan salah IBU MENGANDUNG okay . Sem 4 ni aku rasa aku macam terlebih confident kot . Sebab senior2 semua cakap SEM 4 ni lah sem boleh skor 4 LEPER ( tengkorak lah aku nak skor 4 LEPER... >.< ) !! Tengok-tengok , haaa ambik kau ! RESULT PALING TERUK DALAM SEJARAH UiTM aku yang pernah aku dapat . Perghh , nasib baiklah GPA last2 sem AGAK TINGGI so bolehlah nak cover up apa-apa yang patut .

Sesungguhnya aku bersyukur dengan apa result aku sekali pun walaupun aku sangat tak puas hati dari segi PEMARKAHANNYA . Aku rasakan ada BIAS disitu . Aku tak cakap siapa-siapa . This is just what I feel . I know I'm not a good student but with the score I think it is out of my expectation . Hurm , maybe sebab CARRY MARKS kantoi punya pasal but to be frank I gave my all during the exam . Apa lagi tak cukupnya ? Tak apalah , SEM 5 nanti belajar rajin2 . Aku tak nak underestimate lagi subjek2 macam aku buat masa sem4 . Maybe aku belum matang lagi untuk menjadi lebih matang sama dengan usia aku yang dah mencecah 20 tahun . arghh , agak jiwang disitu .

Konklusinya , TUTUP BUKU LAMA , BUKA BUKU BARU ; BUANG BUKU ABACUS BUKA BUKU LAW ! SETTLE . Thanks . Salam .

No comments: