Saturday, May 14, 2011

Lama dah tak blogging !! =)

Hey Y'all.. Lama tak blogging... Entah apa benda baru kat blog ni yang ada aku pun tak tahu... Sem ni aku busy lah dengan Study , Exam , Club program , bla bla bla yang semuanya boring . Erghh... Haa , paling best sem ni aku banyak gaduh ! Gaduh apa ? Perang mulut , tak puas hati le , dengan lecturer pun ada ; semua sebab adanya orang2 yang nak lihat hidup orang lain terumbang-ambing di awang-awangan . Hahhaha... Dengan budak kelas sendiri pun ada jugak masalahnya . motherf*ckah.. Sorry to tell you that I hate my f*cking class damn much . Why ? Not because of the peoples but their attitudes . Aku pun tak baik mana weyh tapi aku bukan munafik depan cakap muka macam tak pernah buat dosa belakang tikam aku macam cb . Memang a bunch of losers who don't have life . UNI LIFE : SCHOOL LIFE : F*CKING SUCKS ! Hahahaha !! Sem 4 ni thanks lah buat life aku macam f*cker ya ! Thanks , I owe you 2 MIDDLE FINGERS !

Enough about my pathetic class . Let's go through my holiday . Buat apa ? Dok golek2 atas katil , download BLEACH , bla bla bla + tambah LEMAK . Hohoho... Tapi aku tak kisah . Apa cer kalau aku nak kurus2 pun . Buat senak perut aku je diet2 ni . Kalau workout tu tak apalah . Diet2 tak kemana pun . Memang pemalas lah orang kita ni kalau bab2 nak gerak ke sana ke sini . Sebab tu banyak lemak !! Lemak kat punggung , tetek , peha , lengan.. Haish.. Aku PUN GEMUK ar.. dulu aku adalah jugah whinning and moaning about myself yang agak berisi tapi sekarang macam aku dah tak kisah apa orang nak cakap . Lepas ni diorang buat tahi kat aku , aku buat tahi kat diorang balik . GO DIE BULLSHITTER .

Actually aku bukannya ketinggalan dalam blogging ni . Aku selalu jugak lah usha blog entry orang lain yang aku rasa ada faedah nya dan bukan blog entry sekadar sampah2 belaka . Contoh blog entry sampah cerita pasal awek , balak , sakit , aktiviti harian , dan sampah yang sewaktu dengannya . Aku tertarik dengan blogger yang bernama Intan Nur Anum ( tekan link ) . Sebab apa dia best ? Dia punya blog entry mantap and panas2 beb . penuh dengan carut-carutan . Actually bukanlah aku SUKA makna aku sokong 100% dengan apa minah ni cakap pasal topik2 yang panas yang dia cakap macam pasal minah2 tudung urban , " ustard & ustardzah " ( term referring to USTAZ & USTAZAH yang hanya gah pada nama ! ) meleis ( term referring to dumb & retard MALAY people ) , tapi ada juga betulnya apa dia cakap . Tapi bab2 nilai-nilai bahasa tu korang sendiri baca sendirilah 'EVALUATE' HahahA.. Kira aku punya blog entry pun kadang2 kasar jugak tapi aku carut2 sebab memang aku nak carut . SO WHAT ? THIS IS MY BLOG . LU LANGSI , LU PERGI MATI !

I guess that's the end line of my BLOG ENTRY by now . CHEERS READERS ! =)



As promised , MIDDLE FINGERS !! DOUBLE INDULGE FUCKER !!!

2 comments:

Lovesucks said...

i...

was here...

XD

FaYee said...

heyy ! Thanks for dropping by in here ! Frankly siad , I love your blog ! Keep on posting okay !! Don't bother those butthurts that much ! Keep in touch !!~~ :)