Wednesday, April 6, 2011

kau sungguh 'ewwwww'.....!

I love my class ! I REALLY-REALLY love my class ! Why ? Because there's a lot of backstabbers , two-faces , 'streamroller' , Mr. and Misses always RIGHT , etc . There's this one guy , you should know who the f*ck you are . If you not satisfied with me , you should meet me face to face . I saw this on your Facebook ;

celaka larrr..... adoi....slalu bt keja senang.... dah org bg keja senang pown xleh usaha 100%...sumpah doe...aq xmo team dah ngan ang...

I knew that you view it on me on purpose . Now I'm really MAD ! Listen pal . You are a LOSER ! Once again, a LOSER !!! WHY ? You are a coward , you are a chicken ! KAU PENGECUT ! Aku tak HADAP pun lah nak team dengan 'ang' !! Aku pun tahu kau bagitahu budak-budak kelas lain yang 'ang' anggap aku ni buat kerja buat endah tak endah and 'take everything easy ' . If aku ambil kerja mudah tak akanlah masa HR presentation MISS suka dekat team presentation kita , B*D*H ! Kalau kau ada masalah apa-apa , kau bincang dengan aku . bukan jadi budak kelam post ketidap puas hatiaan kau tu dekat Facebook . Aku tahulah kau nak semua kerja buat PERFECT , tapi memang impossible lah kalau kau sendiri pun nak PERFECT . Ya , aku mengaku memang aku tak PERFECT and tak buat kerja sambil lewa , tapi aku bukan orang yang tak menghargai hasil kerja dan penat lelah orang .

Haa , sekarang nampak sangat kau dah berubah kan . Nak tegur aku pun tak nak . Memang nampak sangatlah kau bersalah kan . If kau cakap baik-baik dengan aku kan tak akan WUJUDNYA blog post ni . Aku tak akan cari pasal dengan orang kalau orang tak cari pasal dengan aku . Kau tengok , dengan budak kelas sendiri kau nak buat naya . Kau tak rasa ke apa budak kelas lain akan nampak perangai budak-budak kelas kita ? Now , aku tak kisah dah . Aku bukan jenis MUNAFIK . Aku bukan budak bajet . Biarlah orang tahu macamana budak kelas aku sekali pun .

Since I've been here . I treat people so nice that what I did get back is NIL except for this DAMN things ! How I wish that time can turn so fast that I could leave PENANG as early as I could and be with my lovable peoples . Sob.. Sob ...

FaYee sign out . >.<

No comments: