Thursday, September 23, 2010

A whole ' new world ' and experience ! [ Adult words contain ]


When it comes to a new world, everyone things it should be nicer, more beautiful and yet more peaceful ! Huhhh, it's an other way round for me as it's just a dream to dream of !!! Why ? I just discovered a new thing call......... SEX ! Huh... Oooppsss !! Sexually explicit ! Tettttttttttttttttttt...! Wait a minute.. are you kidding me ? You're a noob if you just knew what is sex ! Yeahhh.. Teens now are way too cool to discovered sex at a very young ages...! arghhhh.. O.M.G...Advance ? Really advance..! Hoooooooooo........ At one point what does it feel to have sex ? Some said you get an 'extreme' pleasure as you have 'pleased' your LUST !!! Ooooooo.... I won't lie that I'm also watched some 'blues' alone or with friends ( the guys things ok...! ) but are you really sure to lost your VIRGINITY at age less than 20 ??? aiyaaa.. Sometime my friends or maybe strangers asked me this question frequently, " kau pernah melancap tak ? ( have you ever masturbate ? ) " and I answered this frequently, " Tak pernahlah. Tak reti. ( Never. I don't know how to do it. )" And they subsequently said " Apalah.. takkan tak reti kot...? ( What the.. Dont you know ?! ) " I just laughed or sometime i put ' Hahahahahha ' If I'm IM with chatters. Hahahaaha.. ( look I laugh kan ? ) Like can you do that to 'mine' if you don't mind ? hahaaha.. Just kidding.. My ustaz, from CTU 265 class ( agama class ), he always make jokes which contain moderate to high 'sexually explicit' contain which most of the time pointed to girls as he said girls who wear thight dress or pants can vigorously increase his lust !! Woooo.. You know what, I think that's funny. I don't think he are into on what he just said.. But some of the girls in my class do take his jokes seriously and the even make very cynical face toward what he just said.. Eh, come on lah.. Why you ever take thing very sensitive about this. Joke will ALWAYS be a joke. But I do admit that sometime may also hurt your heart and bring you to tears ( yerla, air mata adalah senjata wanita.. walaupun tak de sape2 yg nangis pun.. haha ) but if you take it to positive way I don't think what he just said is really explicit. Maybe that is one of his ways to approach us. Alaa.. tak salah kalau nak melawak kan . But I do give thumbs up to the girls in my class who were really open-minded and take his jokes as really a funny humor things. clap clap clap ! hehehe. Man... can I continue my writting in Malay language..? geee.. Tired already... Okay2.. jom sambung balik tentang SEKS ni.. aiii.. apalagi korang nak tahu yang apa tau tentang seks ? Aii.. Sebenarnya.. bukan benda baru.. dah lama dah.. tapi benda ni dah semakin jadi benda rutin harian pulak kan.. Kenapa erk ? ahaha.. eyhh... Sape2 bace ni.. Aku just nak share experiences aku je ngn korang... Tak kisah lah korang lepas ni pandang slack ke layan aku lain macam ke hape ke.. It's real baby, It's HOLLYWOOD's life that you follows..! Ahahha.. Ustaz pun ada cakap.. Buat benda haram, kapel2 sume nak, then ade satu je benda haram yang orang MELAYU tak nak. Ape ? Makan babi lah !! Haahhaha.. Memang aku gelak kot bila die bg syarahan tadi.. memang betul gak cakap die.. Remaja2 memang la sanggup kan zina, la ngandung anak luar nikah la, wat sex luar tabii ar, ( sumer mende haram yang hanya ikut nafsu syahwat/syarakah) boleh jer.. haaa, apasal makan babi tu taknak pulak.. benda sama je haram kan.. Aiii.. aku pon xder la baik mane.. solat pon takde penah penuhnya.. Sometime aku ngn member2 laki aku dalam kelas pon suka gak wat2 gay la, usap2, peluk2, raba2 yg kadang2 boleh mendatangkan keraguan budak2 perempuan dan kwn2 laki2 aku gak tentang orientasi aku. Hahaha.. I don't really care about what people say about my sex orientation.. If I said a skinny tall guys look hot doesn't mean I'm felt for him and I'm ready to fuck or get fucked by HIM ! geeezz, people always like to take bad things first rather than good things. Yeah2, that said I'm obviously fall for guys because of that manner.. Hahahaa.. WTF? If you be me you will know why I said and acted that way. You don't fucking know what I just faced and experienced in my 19 years 7 months and 18 days live on EARTH ! Yeahh.. Sometime they said.. ' Fayee ang xde awek ke ? Apasai ang tak cari awek ? ' I just responded ' X ready lagi arr.. Single macam lagi best ' Some will quickly said ' He's gay..! ' Arghh, lantak ko la nak cakap ape pun.. Asal ko bahagia sudah.. Shitty things like these I don't really bother.. To tell ya da truth, I love to stares people.. Even boys or girls.. Allah kurniakan mata untuk melihat takkan aku nak tengok orang pun tak boleh.. gila arr... Kalau tengok orang pun salah baik aku cungkil je mata aku.. Seriously, maybe I'm just not ready yet for a kind of relationship.. Malas nak poyolah, aku pernah ada awek gak.. Lagi awal dari korang2... 1st darjah 6 ( time aku gemok2, muka penoh jerawat lagi tu ! ), 2nd form 3, 3rd form 4, 4th gak form 4 semuanya terkandas di tengah jalan. Aku ni jenis yang setia kot.. Aku tak pernah nak mintak break.. Serious perempuan yang aku pernah kapel adalah perempuan yang betul2 aku sayang and sangat2 lah susah untuk orang lain kapel dengan dia.. Kiranya perempuan yang aku kapel semua jenis yg hot2 time skola dulu.. ahahaha.. cop, sorang je pon dak sekolah aku.. yg len semua CONVENT ! hahah.. Tapi lepas aku break yg keempat tu, aku memang payah nak percaya kepada cinta seorang wanita. aku macam lebih cenderung untuk buat kerja sendir dan lebih selesa untuk berkawan2 sahaja dulu. Belum terfikir untuk memulakan hubungan CINTA yang baru.. Aku jenis yang setia.. kalau dah couple, jangan2 lah mintak break ngn aku.. aku akan merayu2 taknak mintak break ngn korang sampai ada masa aku akan jadi 'lone ranger' and berfikir ribu2 kali untuk commit suicide. mesti korang fikir aku psycho freak kan ? Yeah, I am !!!! Yang penting time aku kapel dulu tak pernah wat2 seks ok !! Ex-awek aku sume baik2.. Jenis pakai tudung, tak bersentuh tangan.. nasihat-menasihati lagi.. Ahahhaha.. Sorry la.. Aku tak condemn kepada sape2 yg kapel tu.. korang nak kapel, kapel lah.. aku tak kisah.. Aku tak desperate kot untuk dapat kasih seorang wanita.. untuk masa ni lah..! Hahahha.. Aku tahu suatu hari nanti aku mesti dapat jugak seorang wanita yang boleh merubah hidup aku kearah kebaikan. membimbing dan menghormati aku sebagai seorang SUAMI ! cewahhhh !! agagagagaga... tapi sekarang, ENJOY YOUR LIFE BABY !!! HEheheh.. BYE ! <3
to be continued...........

1 comment:

Apis said...

haha! ada belog!!! follow2!! :D