Friday, June 4, 2010

HoNG KoNG, HeRe I CoMe !!!!

Assalamualaikum semuanya.. Harap2 sihat sejahtera.. Wahh, rasa cam tak caye.. Esok dah nak berangkat ke Hong Kong.. Me and mum last minute rancang kot about our destination ni.. Survey banyak tempat.. Gold Coast la.. Korea la.. China la.. Initially dad ask to go to BANDUNG.. eww, slalu sangat kot gi INDON.. almost 3 time.. boring dah.. sesak gile lak tu.. tapi best gak indon.. makanan sedap2.. tapi wat masa ni apa salahnyer kan tukar tempat ke NEGARA yang didiami kau Tiong Hua pulak.. Hahahha.. Anyway, melancong2 ni sebenarnye menolong gak la since aku ni pelajar tourism kan.. hahahaha.. tu yang best tu.. tak pening2 otak tak sakit pale nak ingat formula la pe la.. aishhh.. heheehe.. sedih plak.. [ Sebab terdengar starting lagu Alejandro from Lady GaGa yang bunyi gesek2 violin tu.. HAhaha..! ] lol.. xsabaq no nak tengok Mickeyy, Donald, Goofy bla bla bla.. !! hehehehe!! So, guys.. akan tak online dalam beberapa hari.. sob..sob..xleh le nak ber fesbuk2 dah.. hahaha.. ok la. pray for me and my family pergi balik dengan selamat ok..!! thx.. luv ya..! <3

No comments: