Sunday, December 20, 2009

WonDeRouS LiFe at PeNaNG !!

ok guys!! aku dh upload byak dh gmbr2 time aku kat penang nie. BEST2! korg enjoy and comment ok! ehhehe~

FERIAL's Angels! hahahha!
Me, Fahmy [dier ar leader & lover..!] & Dowfy
gambar ni sje je itamkan lelebih. kang putih ckap edit lak. hahaha~

Ini sumer latest pic gmbr HOUSE MATES aku!

kiri dari depan ke belakang : FAIZAL, Fayee [aku ar..], Haziq, Syahmi
kanan dari depan ke belakang : RADZI, Qarym [credit to him for dis pic.!], Safwan, Aizat

actually ade sorg tertinggal tapi kotrang ade KONSPIRASI ngn die! hahah. mampos kat ko la 'BEST FRIEND'! hahahaa~

arghhh! FAHMY, don't YOU steal ma VIRGINITY!! hahaha!!

1,2,3 ACTION! drama JEPUN! pergh. xleh blah time nie! DOWFY nk gak jd HERO! haha!

time nie orientasi tuk FAKULTI ktorg. pergh. pehal ar kemey wat muke gitu. hahahah.
aku comei dak? haha~
Me, Zukri & Kemey


adeyh. nak gak posing kan! CIK YASMIN YUSOF pon nk interframe gak! hehehe~


Time ni ngah karang SCRIPT utk 'Nihon-go Dorama' kat dlam LAPYY aku. taw x LAPYY ni aku syg gler and now dh kne copek ngn pencurik? siot hooo!! smapi mampos pon aku xkan maafkan ko!! siall!! ooops! sowi. lpas geram lak. haha. dalam ni adelah MARYANA yg ske interframe dan aku la! heheh~

Lepas wat test si FERIAL trus g SUNWAY CARNIVAL. pastu kantoi la plak si FERIAL pon dtg sini sekali! hahaha~

keh3! time ni kt dalam tandas SUNWAY CARNIVAL! gler grand toilet dier! 5 stars!
FAHMY, Bad & Me

4 comments:

nadia said...

haha..
meriah2..
aku ske ;p

FaYee said...

heheh! thx nadia.. ko nyer blog camner? meriah x? huhu~

aDILriDZ said...

weeeeee meriah nye..
but can't beat my geng kot..
xpe soon u'll be in it.. hehehe

FaYee said...

hhahaha.. yerla.. coz ur guys nyer mmg HAVOC! hahaha~