Sunday, December 20, 2009

Kegilaan Final Exam Sem 1 UiTM PP !!

Hahahha!! Exam final yg start pada akhir bulan OKTOBER dlu mmg sehinggalah awal bulan NOVEMBER xleh blah. dh ar 1st time ktorg pekse. yela. ktorg nie FRESHIE lg. hahaha. tapi aku ingat sume akan jd dak SKEMA la kan akan study cam time2 kat skola dlu. Len plak jadi nyer!! tgok la gmbr2 yg aku upload ni! mcam2 ragam ktorg! bkan ape wooo!! tensen!! yerla cbe bayangkan, nk kne ingat 10 bab skali dlam mse semiggu. gle wooo. disebabkan tu. gmbr2 kat bwah ni le jadinyer.! hahhha. walau ape2 pun RESULT ktorg, ALHAMDULILLAH. xderla mengecewakan. walaupun xdpat DEKAN, aku stil dpat >3.0 so aku bersyukur la sgat! waaa!! rindu plak saat struggle study dat TIME! gmbr2 kt bawah ni insiden2 yg berlaku kebyakan nyer yg berlaku di ZAMRUD dan MUTIARA. aku xltak gmbr kat BAIDURI gler woo maw kne sepak terajang ngn pak guard masuk kolej dak2 pompuan! hahahha! ok guys! enjoy tawww!! =)
HANTUUUU!! Haziq melepaskan TENSI dgan bermain dgan kain PELEKATnye.
kain pelekat..alallalala.. [lagu ANUAR ZAIN..hahahaha]

Mmg dh lpe dh EXAM final.. Snap pic skit! kachaaaakkk!!! Syahmi bajet comei je..

fuhhh! lega lpas abih exam HOSPITALITY! byak la gak FERIAL ajar yg masuk dan aku PRAKTIKKAN dalm paper tu! huhu! thx FERIAL! hahaha~

perghh.. aku ingat ok la dak2 ZAMRUD ni. rupanyer 2x5 je ngn dak MUTIARA! Hampeh! hahahha!

Si Pami mangkuk ni lak gi me'MARKET'kan diri dgan tgkap gambo die. haii.. mmg xleh blah! hahahah! member kt blkg duk kusyuk STUDY! hahah.

Len plak citer kat kolej ZAMRUD. Ini bilik FAHMY and da gang, tgok. sumer RAJIN and KUSYUK je STUDY.. msti result 4 FLAT ar !!!

Akhirnyer Faizal tewas jge setelah SEMALAMAN bermain v.game! haha!
jgan marah abg FAIZAL.! =)


Haaa, yg ni lg HEBAT!! siap leh men v.game lg! 100% concentration diberikan sepenuhnyer! hahahhahaa!! [ Safwan & Faizal]

Akhirnyer SYAHMI give up jge dgan melepaskan TENSI !!!!! Aizat lom pape dh tido MATI !! aku kate mari kte SNAP PIC ! uhu~

ni gmbr aku yg blum sentuh CALCULATOR lg nak wat MAT104 dh give up! hahahha! xleh blah.

Bermula di MUTIARA, Syahmi yg mmg HEBAT study.. xnak kalah.. tgok muke dh taw.. hahaha~

2 comments:

nadia said...

haha. dak laki nih mmg x senonoh.
bkk2 baju.
haish ;p

FaYee said...

hahaha! standard la tu NADIA! LAKI2 kan! bkan aurat pon! hehe!