Saturday, December 19, 2009

Hollaaaaaaaaaaaa........!!!

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarukatuh..!! alhamdulillah setelah hampir 6 bukan aku tinggalkan BLOG ni, aku akhirnyer berkesempatan jjgak utk mengikutinyer lagi sekali.. kalo ikutkan hati, malas dah aku nk update tapi disebabkan member2 la aku KUAT dan aku USAHA utk menyambung blog nie..! dalam mase 6 bulan aku xde ni, mcam2 hal berlaku! plg best, msti ar cite aku di UiTM Penang..! mmg xnyesal aku sambung DIPLOMA aku kat situ..!! thx ALLAH..!! u give me the chance!! hahahaa..!! nanti kalo berkesempatan aku share STORY2 aku kat korg pasal life aku di UiTM ok!! aku teringin sgat nk share.! hehehhe~~ ok la.. by now setakat ini je la..!! later2 i story ok! huhuhu~ daaa!! <3

No comments: