Monday, December 21, 2009

BoYS oVeR FLoWeR @ HaNa YoRi DaNGo !!

We Love KoReaNS...!!! FroM LeFT : RaDZi, FaiZaL & Me !! (^_^)

Hello minna! Haneyoseyo!! hahaha. dh start dh aku! heheh. lol. tgok2! aku dh beli dh citer yg aku dh lame2 tgu nk beli! Boys Over Flower. Maybe aku agak ketinggalan. Ye la kan, aku ni mmg lupe nk update2 sume mende ni. Aku bz kot time aku kat Kampus dlu. Asik ngadap buku je. Korg ye la 24/7 free! haha. Men2 je. Aku dpat taw citer ni mse aku kat kampus la. Daripada house mates aku, Radzi and of course kipas-susah-mati [die-hard-fan!] citer korea, xlen xbukan FAIZAL la. huhuhu. diorg due ni mmg asik tgok citer KOREA & JEPUN dkat kolej dlu. hhahaha. best la korg. thx yerk sebab ajar aku mende2 ni sume. actually sblum ni pon aku follow gak Dorama Jepun tapi Korea jarang sgat. hehehe. So, FAIZAL dis is for You!! =)
P/S : Rindu toi kat korg berdua. Lpas nie xleh hang2 gi jj dh cam dulu! sob..son T_T
FRiends 4eva OK! (^_^)

Alahai. cantik toi diorg2 ni kan! huhuhu~

Adooi.. Muke aku ni kalo si Acab tgok msti die kate aku gay trang tang tang! xde aku sje nak sme kan mood aku ngn BLOG aku skang! hahaha! BoF rules! Tgok tu. aku tgah blogging time nie! ehheehe! hahaha!

Nak gak tunjuk kan BOX dier! Hahahha!!

smart2!! Horizontal view! hehehe! Ku Hye Seon mmg comeii! (^_^)

YeaYYY! Akhirnya dapat gak aku beli Boys Over Flower ni !! Hampir lama gak arr aku tunggu! huhuhu! Thx Mummy 4 dis! Luv ya! <3

5 comments:

nadia said...

ini fav akuh ;p

FaYee said...

hehehe. thx nadia. aku ske gler2 kot! hehhe

noonateha said...

hi there..fayee..i'm noonateha, i'm bof lover too.nice to know a guy fans from malaysia like u..^^

FaYee said...

noonateha : really, i luv bof too.. hehehe.. yeah, im so glad..~

anis afiqah`s. said...

i like your tshirt man! :D