Thursday, June 25, 2009

Bye2 iPoH... HYe2 PeNaNG..!! ^_^

Salam.. ermmm.. lama gile vavi ku tak blogging.. aku rindu gler arr kat BLOGSPOT nie [ not actually.. ;P ] hahahaha..!! ape aku nak citer yer? haaa.. seperti korg sume2 taw.. [kebyakkannya dak MySpace lar.. maybe..] aku akan blah 27/6 nie atau bersamaan ari SABTU nie Penang utk mendaftar di UiTM Kampus Bukit Mertajam.. seperti yang tertera kat post aku yang lepas.. korg pandai2 sndr ar ushar..! maleh aku nak taip ulang2 kali.. hahahaha.. sebenarnyer bkan per.. aku akan HOMESICK! well, maybe.. this is the 1st time aku xduduk ngan family.. well dulu pnah ar gak duk ASRAMA kjap2 tapi WORTHLESS.. hahaha.. ble fikir2 balik dh besar dh aku nie nak blajo kt U dh.. tapi prangai still xmatang2 smpai ade yg CRITICIZED aku nie.. aii.. aku arap nanti dh msuk campus aku dh leh ubah CHARACTERISTIC aku nie.. tapi sebaik2nyer.. korg terima arr diri aku seadanya.. walaupun aku ni nampak je childished, aku BRFIKIRAN MATANG ok.. korg yg xknal aku akan ckap bkan2.. org yg knal aku diorg taw ar.. haha... ape dh aku melalut nie..??! aii.. ok2.. ape yg aku nk ckap aku arap korg maafkan lah aku sekiranyer ku de wat salah dan silap.. huhu.. xsengaja weyh.. hahhaha.. and diharapkan kita dapat berjuma lagi kay kawan2..! gonna miss u guys..!! dak2 5sc3 2008, aku syg korg sgat2 syg..!!do keep contact ok! senang sume dak form 5 SMK Gunung Rapat 2008 lar! syg korg gak! to all my juniors.. will missed u guys kay!!! Ashraf, Nazir, Hazim, Fahmi, Umairah, Shyrah, Aizad, Akhmal and recently, my KAMELLOLO! hahaha!! korg rockkan our KLUSTER SCHOOL ok!!! damn.. aku sebak la plak.. sobsob... ok arr.. sampai sini sajer.. arap2 kita leh berjumpa lagi kay.. korg doakan lar kejayaan aku akt sane nanti kay.. dapat kawan baik2, dpat belajr ngn tenang.. arghh.. sumer lar... hahahaha.. thxx guys! love yaa!! SALAM... Bye2... <3<3

3 comments:

cik farra said...

gud luck ;)

sue-mai.al-musadda said...

ad blog rupenye bdk ni..haha..
neway, university life is much better than high school..good luck 4 ur future..
p/s:bukit mertajam tu belah pulau ke belah2 darat ni?

FaYee said...

bukit mertajam tu kat darat lagi! hahahha!! thx ok sis!! ;P