Monday, May 25, 2009

UiTM Penang...

SURAT
TAWARAN
Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi Mara

40450, Shah Alam Selangor, Malaysia
Tel: (603)5544 3164, 3165, 3166, 3174, 3175
Faks: (603) 5544 3170
e-mel: bpp@salam.uitm.edu.my
FAIZAL BIN AZMAN
26, JALAN DESA AMPANG 14,
TAMAN DESA SRI AMPANG
31350, IPOH
Perak
No Pelajar:2009432362
No Kad Pengenalan:910205XXXXXX
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program:(HM111)Sepenuh Masa
DIPLOMA PENGURUSAN PELANCONGAN
PENGURUSAN HOTEL DAN PELANCONGAN
Kampus:P - UiTM Kampus Bukit Mertajam Semester:JULAI 2009

Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.

Tempat:UITM KAMPUS BUKIT MERTAJAM
PERMATANG PASIR, 13500 PERMATANG PAUH
Tarikh:27/6/2009 Masa:8:30AM - 4:30PM



Assalamualaikum.. ermm.. nak mula ngn ape aku pon xtaw.. seperti yg ade kt atas tu, aku dpat tawaran wat diploma pelancongan kt uitm penang.. nk kate happy ke sedih ke aku pon xtaw la.. aku xde emotion.. aku bkan ape.. aku mmg berarap leh smbg blaja kt ipta.. tapi tmapt yg aku dpat tu aku xpnah pikir pon.. tapi at da same time aku happy la gak dpat smbg blaja kt ipta.. huhuh.. yg sedihnye aku xdpat dh sme2 ngn conet, uje ngn nab smbg blaja kt UNISEL.. aku xgi lg pn ke unisel.. just dpat tawran jer.. aii.. ape la nasib aku ye.. tapi aku mmg BERSYUKUR sgat2 kpd ALLAH S.W.T kerana memakbulkan doa aku utk smbg blaja ke IPTA.. alhamdulillah.. ble2 fikir2 balik mmg susah sgat nk smbg blajar ke IPTA.. wlpn sememangnye kte LAYAK utk sesuatu program itu, ternyata ade org len yg lbh layak kerana keputusan mereka yang cemerlang.. so.. aku leh kate happy gak la dpat smbg belajar.. hurmm.. xde ape dh nk ckap.. skang aku cume kne wat persediaan je.. beli barang itu dan ini.. medical check up la ape la.. aii.. mmg xleh blah.. huhu.. ok la guys.. thx for ur reading.. BYE...~~

8 comments:

zulaika (: said...

urm, check kt ne eh?

FaYee said...

check kt laman web uitm pastu tekan intake..

zulaika (: said...

tanx..
:)

The Bottle In Me said...

best gila babi.sorry ak da lame x mencarot walau sikit pun kt sini yer la kene jg adab n tatasusila kn.so ak nk lpaskn skang.ak benci kau gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ak maw kos tu tp kau plak yg dpt!
holy fucking shit toll..again maaf!
btw fon num ak :0182523420..

FaYee said...

wahahah!! aimee...!! im galad ur here..!! lawak lawak..! kalo aku kt tmpat ko pon msti dh jadi budak baik gler2..!! hahaha!! take care taw..! =)

anisnasa said...

hyep..
came across to your blog..
congrats on the admission..
=)

FaYee said...

haha. ok! thx sis..!!~ ^_^

tourism itu seronok!! said...

congrats.:)
ambl pelancongan ke hotel?
follow blog kami k.