Tuesday, April 21, 2009

AF7, MaTRiX JoHoR..??! No WaY...!! & DIPLOMA..!!

assalamualaikum.. rasanya dh lama gle sial x update BLOG... dh 2 blan lebih! bkan pe.. aku malas gle nak update.. aku bkan ske jaja ABOUT ME dkat orang..! whahaahahha! sial.. [kalo dh taw apsal ar wat blog..bangang toi aku..!] hahaha..!! first of all... AKADEMI FANTASIA dh start..!! [almost 2 months diorg dh bersiaran aku baru nak start bkak citer.. mmg aku ni lembab..! @_@ haha!] adik aku yg mmg fuck AF ni tetiba ske balik. sume sbab ade nye ARIL..! o.m.g..!! i donno.. best ke ARIL..? hahaha.. xtaw la.. yg pntg.. die TERBAIK WoKKK..!! [aku sbnrnye nyampah ngn tagline die..! lme2 leh diterima..! hahaha~] aku ske woo kat AISYA tu. dh ar kiut..!! sma umur ngn aku! SPM aku ase die teror kot. hehhehe~~ aku je x teror..! ahhaha.! anyway, jgan lupa la AFUNDI pelajar2 yg korg minat.! as for me? no way aku nk vote2! hahah~~ wasting my money..! haha~ selain dari tu.. aku bknnye nk citer pasal AF.. aku nk cte pasal MATRIX.. aku dpat.. [yg aku mmg xsangka2 dpat memandangkan result SPM aku yg cam SHIT...] tpi yg pelik nye aku dpat kat MATRIKULASI JOHOR... o.m.g..! dkat TANGKAK tu..!! wlpn xbpe jauh sgat dgan ayer keroh [tempat duk umah aku kat MELAKA..] tpi aku xnak ar gi..! gle wooo.. leh jd org luar aku..! aku bkan pe.. aku kalo dpat matrix GOPENG pon aku xgi gak.. aku xmo gi matrix.. syllabus die susah sial.. abg aku yg masuk sampai tak amik final exam..[and he is bullshitting himself for that... stupid big bro..] aku yg result lg x bgus dr die masuk, konfem ar 1st sem je dh kne kick off..! hahaha. so for the time being, baik aku tgu UPU je.. insya-Allah aku dpat sambung wat DIPLOMA... kalo x pon.. aku dh apply PRA-DIPLOMA utk SCIENCE.. hurmm.. arap dapat la antara satu.. wlpn berlambak2 tawaran IPTS aku dpat, aku xmo gi ar.. gle woo konfem bayar mahal.. hak2..~~ IPTA gak jd pilihan hatiku..! huhuh~~ ok ar aku mlas nk tulis byak2.. aku kontiniu blog aku ni pun sebab my DEAREST FRIEND miss AIMEE suh aku update blog aku..! aku malas kot. tapi ko dh suh wat je la.. hahah..! ok guys, dh bce sila komen.. kalo x aku makan korg.. ok..!! daaa..!! wasalam..~~

7 comments:

The Bottle In Me said...

uiii gila x gtaw ko dpt masuk matrix!

FaYee said...

ishh aimee..! bnde x baik watpe nak bgtau..!! whahahaa~~~

The Bottle In Me said...

anyway ku x ske aril!
prasan hansem..

fathin nadhirah zulkifli said...

haii faye!
this is fathin
heh..congrats dpt masuk matrix..
=)

fathin nadhirah zulkifli said...

copp..
adek ak pon suke gile kebabeng kat aril.
biasela shuffler!!! =)

FaYee said...

to aimee :

ish, aku pon xske die sbnrnyer..!! shuffler nye pasal and related to my bro aku ske di sket. haha~~
uhuhu~~

to fathin :

owh, ur bro pon ske.. haha. anak2 buah mmg loyal to their big BRO..! hahaha~~ fathin i can't be ur follower. why then?

fathin nadhirah zulkifli said...

oh sorry
gimme ur email
i'll link u
^_^