Friday, December 5, 2008

a life after SPM...!!

assalamualikum.. firstly.. mmg xcayer lgsg yg aku dh abis skola..!! yahoo!! huhuhu.. tp, aku aser cam life aku ni cam xde NYAWA..! balik2 makan, tido, surfing internet.. i mean, what kind of life was that..??!! mmg btoi2 suckk..!! hahaa.. actually, cuti ni mmg boring gle arr aku cakap.. hurmm.. aku mmg rindukan zaman persekolahan aku.. aku ske ATMOSPHERE ble berada kat sekolah [my luvly skool= SMK Gunung Rapat, Ipoh].. leh jumpe member2, cikgu2, jmpe dak2 junior... perghh.. mmg akan rindu arr sume2 tu.. adeyhh.. aku ase cam waktu cepat beredar.. dan umur aku jge nak masuk 18..!! adoii, dh besar panjang dh aku nie.. tp aku tetap pendek.. hahhahah!! ape yg pntg.. aku ase aku dh give it all utk peperiksaan SPM aku yg lpas.. ape nak jadi ngn result aku, aku berserah sje la pada ALLAH S.W.T.. tawakal aje la kan.. hari2 aku berdoa supaya aku memperoleh kejayaan yg cemerlang..[walaupun aku taw aku byak tibai mse wat pekse aritu..!] huhuhu.. anyway, walau apa2 pun yg terjadi, perjalanan hidup aku masih diteruskan..!! aku ngah dlama dilema skang nak masuk U k atau nk ke MATRIX.. yg pntg aku XAKAN msuk FORM6..!! by hook or by crook..!! it just i can't stand da syllabus they taught.. huhuhu... anyway, hope korg doa2kan lah kejayaan aku kayy..!! wassalam...!

No comments: