Wednesday, December 10, 2008

kebosanan...


AKU DENGAN FIKRI.. JUSCO, MELAKA 2007..!! =]


assalamualaikum... huhuhu.. asenye cam dh lme xtulis blog.. pdahal xsmpai seminggu lagi! huhuhuu.. adoii.. aku ade kat MELAKA ni.. di rumah MAMA aku..!! selalunye, member2 slalu sgat ckap MELAKA ni kampung aku!! HELL NO!! my kg dkat SUNGAI ROKAM and l satu dkat negeri 9 arr..!! huhuhu.. xpenah nye nenek2 or datuk2 aku duk MELAKA! huhuhuhu... =] actually, to tell u da truth, mmg BOSAN NAK MAMPOS duk sini.. dh arrr xde member! duk umah membuta je keje aku! huhuhu.. member ade ar sorang...! nama die FIKRI.. huhuh.. tp die duk kat tmpat len.. huhuhu. dlu die sme skool ngn aku gak di SMKGR, IPOH.. kne pindah sbab bapak die kne transfer..!! die KECIK lagi comel..! whahahah!... adeyhh.. actually, leh kte la MELAKA ni agak moden skit dri IPOH.. tp, aku lg ske duk IPOH.. hahhaha... biase arr, xleh nk pisah kan dgan tmapt kite dibesarkan.. huhuhu.. =] anyway, aku mmg xsbar2 nk pulang ke IPOH.. temperature aku dh RISING loo.. xtahan.. dgan kebosanan ni sumer.. huhuhu... dh arr PROJEK ADDMATHS aku x berusik lg.. adeyhh... pedihh!! =[ anyway, aku aser, project addmaths tu 3 HARI leh siap dh..! coz aku tiru TENET jer.. hahahha!! AKU NI BIJAK! ha3!! kay arr.. smpai sini je la.. nanti kalo aku rajin aku wat blog lg..!!

No comments: